we woke up in the kitchen saying how the hell did this shit happen, oh baby

Då är jag hemma efter ett mycket skönt pass på slottet. Endast en sittning är lika med lång lunch med tjejerna i servisen och killarna i köket, I like! Idag är en bra dag på alla sätt och vis. Fick ett samtal från Göksten och fick tider för tre veckor efter jullovet, otroligt skönt samtal. Har haft lite ångest över vad jag skulle göra när julborden på slottet är slut (sista dagen på fredag!!!), eller jag skulle inte ha något emot att vara ledig över jul och nyår men sen vill jag gärna komma igång igen så nu kan jag äntligen känna mig lite lugnare när jag blivit bokad en längre tid. Sen att det är personalfest och releasefest för Sannes kollektion på lördag, Tova och Linn kommer hem i helgen och att julafton, juldagen och nyår vilar runt hörnet gör ju inte ont om jag säger så. Lyckorus!

20131218-174428.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>